Заміна крил на пластикові >> FORUM
Auto Forum

Auto Forum

SearchSearch   Users   Registration   Entrance
Today: 17.11.2025 - 17:59:35
Pages:  1  

Заміна крил на пластикові

MessageAuthor

Доброго дня, шановні форумчани! Маю питання щодо пластикових крил для причепа. Зараз стоять металеві, але вони вже поржавіли, виглядають жахливо, та й вага зайва. Думаю замінити на пластикові - чи варто воно того? Чи не тріснуть вони взимку від морозу? Як вони себе поводять під час експлуатації, особливо якщо часто їздити по бездоріжжю? Може хтось уже пробував таку заміну - поділіться враженнями, будь ласка!

-------------------------------------

Christian

register users

Statistics:
Registration: 09.15.2002
20.10.25 - 08:17:41
Message # 1
RE: Заміна крил на пластикові

Пластикові крила - це дійсно гарна альтернатива металевим, особливо якщо проблема з корозією. Вони легші, не іржавіють, легко мити. Щодо морозу - сучасний якісний пластик витримує температури до мінус 40 градусів без проблем, так що взимку не тріснуть. Але є нюанси: пластик може вицвісти на сонці з часом, якщо він без UV-захисту, тому краще брати від перевірених виробників. Також пластик менш стійкий до сильних ударів порівняно з металом - якщо наїдете на великий камінь або колоду, може тріснути. Але для звичайної експлуатації це відмінний варіант. При виборі звертайте увагу на товщину пластику - чим товщий, тим надійніший. І перевірте, щоб кріплення були міцні, бо на кочках все добре трясе.

srcstc

register users

Statistics:
Registration: 08.15.2002
20.10.25 - 09:11:39
Message # 2

Привіт! Я рік тому поміняв металеві крила на пластикові і дуже задоволений. У мене була та сама проблема - старі металеві поржавіли так, що вже діри з'явилися. Спочатку теж сумнівався, чи витримають пластикові, але вирішив спробувати. Взяв якісні з товстого пластику, встановлення зайняло години дві максимум - все просто, на болтах кріпиться. За цей рік їздив і влітку в спеку, і взимку в мороз - все гаразд, жодних тріщин. Навіть по грунтовках їздив непогано так - поки що все тримається. Єдине - дійсно трохи вицвіли на сонці, але це не критично, виглядають все одно набагато краще за іржаві металеві. Якщо будете брати, то раджу глянути https://trailerpro.com.ua/kryla-plastykovi - там нормальний вибір є, я собі звідти брав. За ціну теж адекватно виходить, дешевше ніж нові металеві варити і фарбувати.

egreaves20

register users

Statistics:
Registration: 04.06.2003
20.10.25 - 09:53:34
Message # 3
Corrupted Project please help! : Previous topicNext topic: Recorded audio too early in relation to backing track
Pages:  1  

Click on the dot next to the name to address the participant

The administrator has prohibited guests from replying to messages! To register, follow the link: register

Participants