Локальне фарбування капота автомобіля >> FORUM
Auto Forum

Auto Forum

SearchSearch   Users   Registration   Entrance
Today: 16.01.2026 - 17:36:50
Pages:  1  

Локальне фарбування капота автомобіля

MessageAuthor

Привіт! Хочу перефарбувати капот, є невеликі подряпини та сколи. Скажіть, чи можна обійтися локальним фарбуванням, чи краще фарбувати всю деталь повністю? І ще питання - яка різниця між звичайною емаллю і металіком, окрім самого ефекту? Чи складніше наносити металік?

RogRacer

register users

Statistics:
Registration: 02.18.2002
21.12.25 - 00:48:02
Message # 1
RE: Локальне фарбування капота автомобіля

Quote:
Привіт! Хочу перефарбувати капот, є невеликі подряпини та сколи. Скажіть, чи можна обійтися локальним фарбуванням, чи краще фарбувати всю деталь повністю? І ще питання - яка різниця між звичайною емаллю і металіком, окрім самого ефекту? Чи складніше наносити металік?
Локальне фарбування можливе, але тут є нюанси. Якщо авто не нове і фарба вже трохи вицвіла на сонці, то можуть бути помітні переходи навіть при ідеальному підборі кольору. Тому часто майстри радять фарбувати всю деталь. Щодо металіку - так, він складніший у нанесенні, потрібна більша акуратність і рівномірність шарів, плюс обов'язковий лак зверху. Зате виглядає ефектніше і краще ховає дрібні недоліки поверхні.

-------------------------------------
2001 X5 1995 540i SOLD 9-24-01

Katt

register users

Statistics:
Registration: 08.22.2001
21.12.25 - 01:07:02
Message # 2

Доброго дня! З власного досвіду скажу - якщо подряпини неглибокі, можна спробувати локальний ремонт, але робити це треба дуже акуратно з правильною підготовкою переходу. Я робив капот повністю, бо мені здалося простіше, ніж морочитися з переходами. Використовував базу під металік і лак - складніше трохи, ніж звичайна емаль, але результат того вартий. Матеріали купував тут https://avtomaler-plus.com.ua/ua/vse-dlya-farbuvannya/emal, консультанти допомогли підібрати все необхідне під мій колір. Головна порада - не економте на шліфувальних матеріалах і знежирювачах, від цього залежить чи буде тримати покриття.

///M3ryder NY

register users

Statistics:
Registration: 01.07.2002
21.12.25 - 02:03:28
Message # 3
Batch VCD to DVD Questions : Previous topic
Pages:  1  

The administrator has prohibited guests from replying to messages! To register, follow the link: register

Participants